RRETH NESH

Delta Invest - Ta ndërtojmë ëndrrën tuaj së bashku

Historiku

Delta Invest është vazhdimësi e Delta Group ku përfshihet edhe kompania tregtuese Delta-M që nga viti 1996.

Çfarë ofrojmë

Ofrojmë këto shërbime për përmbushje e kërkesave të klientëve

  • Arkitekturë
  • Interior Dizajn
  • Ndërtim
  • Projektim
  • Menaxhim i Projekteve
  • Mbikqyrje e Projekteve
  • Hoteleri

ARRITJET

Delta Invest ka filluar ndërtimin e objektit banesor në lagjen "Dodona" dhe së shpejti fillon ndërtimin edhe të projekteve tjera të objekteve banimi dhe objekteve hoteliere.

  • Delta Invest është themeluar në vitin 2018
  • Eshtë pajisur me leje ndërtimi për objektin e parë
  • Jemi në proces të pajisjes me leje për dy objekte banesore në Prishtinë

MENAXHMENTI I DELTA INVEST

MENTAR

CEO - Menaxher i cili ka treguar aftesi udheheqese gjate punes. I dedikuar ne pune per arritjen e sukseseve maksimale.

ANDI

(Drejtor) I perkushtuar ne punen e tij per arritjen e qellimeve maksimale.

LORIK

(Manager) Menaxhon me projektet dhe mbikqyr ato gjate realizimit. Efikas dhe i shpejte ne zgjidhjen e problemeve.

MERITON

(Kryetar i Bordit)

Menaxhmenti dhe stafi i Delta Invest ka treguar suksese te jashtezakonshme ne fusha te ndryshme te biznesit duke perfshire investimet, tregtine dhe ndertimin. Ne vazhdim jemi te fokusuar ne pjesmarrje aktive ne fushen e ndertimtarise dhe hotelerise.

RRETH NESH

DELTA Invest për më shumë se një dekadë paraqitet në tregun Kosovar jo vetëm si një kompani ndërtuese dhe zhvillimore, por është shëndrruar në model ku synimet arrijnë realitetin. Delta Invest është një kompani ndërkombetare e investimeve dhe një ndërtues kryesor në segmente të ndryshme të tregut. Si një kompani me pronësi familjare, ne kemi fituar njohje për projekte të medha komplekse, përdorimin e teknologjive në zhvillim, nxitjen e inovacionit, dhe realizime jetësore për klientet, punonjësit, dhe komunitetin tonë. Sot, ne ofrojmë shërbime të plota për investime të projekteve banesore, afariste, dhe industrinë e hotelerisë në bashkëpunim me kompanitë ndërtimore me rendimente në vend, si dhe përdorimin e materialeve me standrade evropiane (ISO Standarde). Delta Invest ka nje bërthamë të fuqishme të menaxhimit ekzekutiv, që në c’do projekt vendos profesionistë ndërtimi me përvoje duke ofruar kualitet të lartë të ndërtimit.

TOP